Elkassa vietetään Arkistojen päivää lauantaina 7.11.2020. Ovet ovat avoinna klo 10–13. Päivän teemana on tänä vuonna 10 vuotta täyttävä Designarkisto.

Päivän ohjelma:

Designarkiston monet muodot -näyttely
Designarkiston 10-vuotisjuhlanäyttely, Designarkiston monet muodot, esittelee Designarkiston aineistoja monipuolisesti eri muotoilualoilta. Nämä ainutlaatuiset suomalaisten muotoilijoiden suunnittelutyöt ovat nyt ensimmäistä kertaa laaja-alaisesti yleisön nähtävillä. Näyttely rakentuu tarinoiden ympärille, ja jokaisen esillä olevan suunnittelutyön yhteydessä kerrotaan sen syntyhistoriaan liittyvä tarina. Näiden taustatarinoiden kautta näyttelyaineistot heräävät eloon uudella tavalla.
Korumuotoilun työpaja
Haluatko tutustua korumuotoiluun itse tekemällä? Nonstop-työpajassa päästetään luovuus valloilleen ja suunnitellaan oma koru piirtämällä ja valmistetaan prototyyppi erilaisia materiaaleja hyödyntäen. Työpaja soveltuu kaikenikäisille, eikä vaadi erikoisosaamista. Työpajojen ohjaajana toimii muotoilija Tytti Vuorikari.
Mikkelissä -valokuvanäyttely
Esillä vanhoja valokuvia Mikkelistä ja mikkeliläisistä. Tule ja tunnista tuttuja ja sukulaisia!

Tarjolla myös kahvia, mehua, teetä ja pullaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se toteutetaan kornaturvallisin järjestelyin. Tervetuloa!

Osoite: Tutkijantie 7, 50100 Mikkeli (kääntyminen Raviradantieltä Esedun ja Sportforumin välistä).

Tarkempia tietoja ohjelmasta päivitetään Facebookin tapahtumasivulle.

Näyttely 3