Designarkisto järjestää mikkeliläisille koululaisille pelihahmosuunnittelutyöpajoja syyskuussa 2019 osana Mikkeli Art & Design Weekendiä. Kiinnostavien ja samaistuttavien hahmojen suunnittelu on yksi osa peliensuunnittelua. Designarkiston aineistoista löytyy suuri määrä harvinaisia, hahmosuunnitteluun soveltuvia esikuvia, joita hyödynnetään työpajoissa. Pelihahmotyöpajat avaavat oppilaille pelien suunnitteluprosessia, auttavat lukemaan pelejä mediana, sekä kannustavat kiinnostavaan ja haluttuun tulevaisuuden ammattiin, jonka oppimista voi työpajan neuvoin jatkaa myös kotona.

Työpajoihin ovat tervetulleita peruskoulujen 5. – 9. luokkien oppilaat sekä toisen asteen opiskelijat. Työpajat ovat maksuttomia ja yhden vierailun kesto on n. 1,5 tuntia. Ohjaajana toimii teollinen muotoilija, taiteen maisteri Tytti Vuorikari. Tapahtumapaikkana on Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkisto (Elka), joka sijaitsee Kalevankankaalla, osoitteessa Tutkijantie 7.

Työpajat järjestetään 19. - 20.9.2019 ja ennakkoilmoittautuminen niihin on ajalla 6.8. - 16.8.2019. Lähetämme opettajille elokuussa tarkemmat ilmoittautumisohjeet. Tarjolla on ainoastaan kuusi työpajaa, joten muista varata aika omalle ryhmällesi ajoissa.

Lue lisää työpajojen sisällöstä täältä.