3D-mallit (2013)

Työtuoli

Muotoilutoimisto ED-Design Oy:n Martelalle vuonna 1977 suunnitteleman työtuolin mallinnuksen on tehnyt Emmi Takkinen. Katso 3D-malli tästä.

ED Design tyotuoli

Karhulan narupurkki

Karhulan lasitehtaan 2,5 litran narupurkin mallinnuksen on tehnyt Heta Tolari. Katso 3D-malliin liittyvä video "Karhulan nostalgiaa" Elkan Youtube -kanavalta.

Karhulan narupurkki

Astiasto

Muotoilutoimisto Linja Design Oy:n suunnitteleman astiaston mallinnuksen on tehnyt Anastasia Evdokimova. Katso kynttilänjalan, kynttilän, maljakko 1:n, maljakko 2:n ja omenan 3D-mallit.  Astiastoon liittyvän videon voit katsoa Elkan Youtube -kanavalta. 

LinjaDesign astiasto

Kenttätykki/122 K 60-kanuuna

Tampella 122 K 60 oli ensimmäinen suomalainen kenttätykki. Tykin 3D-mallinnuksen on tehnyt Niko Laukkarinen ja siihen liittyvän videon ”Puupolin pamaus” voi katsoa Elkan Youtube -kanavalta.  

Tampella kenttatykki

Levysoitin

Jukka Vaajakallion vuonna 1976 suunnitteleman levysoittimen mallinnuksen on tehnyt Mira Laitinen. Katso 3D-malliin liittyvä video Elkan Youtube -kanavalta.

Vaajakallio levysoitin

Tarjoilupöydät

Muotoilutoimisto Linja Design Oy:n suunnittelemien tarjoilupöytien mallinnuksen on tehnyt Henri Sallinen. Katso tarjoilupöytä 1:n ja tarjoilupöytä 2:n 3D-mallit. Elkan Youtube -kanavalta voit katsella videon "Bäkkärin bileet", jossa nähdään myös tarjoilupöydän 3D-mallinnus. 

LinjaDesign tarjoilupoydat

Teesiivilä

Pekka Wikströmin vuonna 1966 suunnitteleman teesiivilän mallinnuksen on tehnyt Marje Nieminen. Katso 3D-malli tästä ja siihen liittyvä video "Bäkkärin bileet" Elkan Youtube -kanavalta.

Wikstrom teesiivila

Työlamppu

Pentti Leskisen suunnitteleman työlampun mallinnuksen on tehnyt Toni Kalliokoski. Katso 3D-malliin liittyvä video "On/OFF" Elkan Youtube -kanavalta.

Leskinen tyolamppu

Karhulan lasi

Karhulan lasitehtaan lasin mallinnuksen ovat tehneet Sisca Pallari ja Emilia Ahonen. Katso 3D-malliin liittyvä video "Ullakon salaisuus" Elkan Youtube -kanavalta. 

Karhulan Lasi