Sellanen ol Viipuri…

Rautakirja Oy:n arkistossa on paljon kauniita Viipuri-kuvia. Kaupunkia on kuvattu eri puolilta. Katunäkymien lisäksi kuvia löytyy hienoista taloista, puistoista, patsaista, Viipurin linnasta ja satamasta. Kaiken lisäksi löytyy vielä kuvia talvisodan aikaan (1939-1940) vaurioituneesta kaupungista. Aikakone esittelee kaksi Rautakirja Oy:n kuvista koottua kuvagalleriaa: Viipuri ennen ja Viipuri jälkeen.

 

Viipuri ennen                                                                Klikkaa kuvia suuremmaksi

 

Viipuri jälkeen

1 comment for “Sellanen ol Viipuri…

  1. risto kelloniemi
    27.10.2015 at 19:20

    Hyviä kuvia. Olen asunut Viipurissa jo vuosikymmeniä. Vanha Viipuri on vielä olemassa. En tiedä kuinka kauan. Venäläisillä ei ole mielenkiintoa pelastaa vieraan kulttuurin rakentamaa kaupunkia, paitsi juhlapuheissa. Terv. Risto Kelloniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *